Valokuvia Vanhasta Raumasta - muistoja kuvissa striimauksen tallenne on julkaistu

Keskiviikkona 15.4. järjestimme hankeen neljännen muisteluillan poikkeuksellisesti etänä livestriimauksena. Kyseinen striimaus oli museolle ensimmäinen lajissaan ja tämän kokeellisen hankkeen myötä oli hyvä mahdollisuus poikkeusoloissa kokeilla, jotain tällaista uutta tapaa palvella ihania museoasiakkaitamme ja asiasta kiinnostuneita.

Tekniikan ja varsinkin uuden ja ruuhkaisen sellaisen kanssa on aina luonnollisesti pieniä ongelmia jossain määrin, niin myös nyt oli. Ilmeisesti sisäänkirjautuessa striimi oli sen verran ruuhkautunut hetkellisesti, että osa ei päässyt sinne sisäänkirjautumaan. Sellaista se on ja toivottavasti ajan kanssa nämäkin asiat kehittyvät, kun etäilystä on nyt tullut yleisempää. Kiitos kuitenkin kaikille, jotka olivat mukana seuraamassa Vanhan Rauman valokuvia ja pahoittelut niille, jotka eivät yrityksistä huolimatta päässeet mukaan.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Striimauksesta on nyt julkaistu tallenne ja sen voi käydä katsomassa itselle sopivaan aikaan. Tallenteeseen pääset alla olevasta linkistä.




Niin ja oikeen hyvää Rauma-päivää! Ja onnea 578-vuotias Rauma!!







Kirjoittaja:
Noora Jokinen, tutkija Co-Creation of Cultural Heritage Databank -hanke, Rauman museo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vanha Rauma, osa I: Historiaa

Knuutpuk – Nuuttipukkiperinne Raumalla

Vappuja!